nyheter i maliins stoore – öppet inom kort

Jag har många ben att stå på i min verksamhet, allt från att jobba som inredare till Visual Merchandiser och Stylist. Mitt i detta har jag även en egen butik och webbshop – kika här för att komma till butiken!

Min tanke med butiken är att jag har många idéer och har fått många av dessa idéer tillverkade genom åren av min duktiga pappa – en dag slog det mig att varför ska bara jag ha tillgång till detta..? Så såddes fröet till Maliins Stoore. Produkterna som finns i butiken är antingen designa och tillverkade i familjen eller så är de handplockade av mig på mina resor till New York, Paris eller andra städer och länder.

Dessa produkter finns då bara i små kvantiteter och är därmed unika

Kläderna jag säljer är handsydda av en duktig sömmerska/designer som syr upp på beställning – plaggen finns i studiion för provning sen beställer jag och sömmerskan syr upp, du får plagget inom 14 dagar.

Jag kommer ha öppet inom kort och återkommer med datum på det men om du vill vara säker på att inte missa det och andra erbjudanden eller happenings så tycker jag att du ska anmäla dig på nyhetsbrevet, det gör du enklast med att skicka ett mail till info@maliinsstoore.seRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...