NY here I come

I sista minuten blev det bestämt!

Jag drar till NY på mässbesök och inspiration i massor. New York är staden, finns ingen som den! Ska bli fantastikt kul, givande och spännande. Mässan är unik av sitt slag och ger inte bara fina leverantörskontakter utan även seminarier och inspiration – Underbart!

Min plan är att komma med fina bilder under dagarna jag är där – allt från fina butiker till caféer, inredning, restauranger, personer och händelser – allt kommer vara visuellt snyggt – jag väljer ut till er så ni får delta i upplevelsen och i NY by Maliin Stoor  – uppdateras så snart jag får tillgång till nät och fina bilder!

Tisdag flyger jag ut – Onsdag börjar mässan och trend spaningen, pågår fram till – söndag flyger jag åter.

Stay Tuned!!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 comments