mot bästa saden -NY- inköp till maliins stoore

Så härligt det ska bli!

NY – på inspiration och inköp samt umgänge! Matts och jag har ju inte direkt slitit ut varandra under den här våren, många resor och många uppdrag – så nu får vi några härliga dagar tillsammans i storstan av alla städer New York!

Vill du följa med – virtuellt? Följ mig då på Instagram och Facebook , jag finns även på Twitter om det är din grej – där kommer uppdatering ske – de föremål jag hittar och köper in kommer jag visa där! Spännande eller hur? Detta kan du inte missa!

new-york-typographic-poster-55Den fina typografin hittade jag här

 

Jag har varit där flera gånger förr – tror detta blir den nionde gången jag åker – så jag vet vad som ska göras, vart vi ska gå och vad som kan hoppas denna gång – skönt! Här kan du se lite från tidigare år.. Starta med den här länken och sen tar du pilen till vänster för att bläddra mellan NY-rapporterna 1-5

Kanske blir det även en tripp till Broklyn – bron dit är ju bara så grym! Detta foto tog jag en utav gångerna jag var där – cool!

IMG_0607-copy-SV-550x733Photo by Maliin StoorRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...