maliin tipsar!

.

.

Ett av mina uppdrag är att skriva i Borlänge Centrum Tidning. Det är ett roligt och kreatvit uppdrag som har pågått nu i sedan mitten av förra året.

I mitt uppdrag ska jag tips och lyfta produkter och företag i Borlänge Centrum. Här önskas variation och nytänk – jag får till exempel bara skriva om ett företag en gång, allt för att visa bredden i vår stad.

Kul och utmanade!

Önskar er en fin fredag och ett härligt fredagsmys!

 Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments

 • Linda

  Hej,hej! Jag gillar din blogg och går ofta in och kollar vad du har för dig,MEN ikväll så höll jag på att få en halv hjärtinfarkt av musiken du lagt till.Jag förstår varför musiken finns där,det ger en känsla och stämning till inläggen ,men, ( och detta kanske bara är jag),jag hatar att vara inne på sidor med musik.Ofta är volymen lite för hög,och hoppar man mellan olika flikar så stör den,och är man länge på sidan så hör man samma slinga om och om igen.Sorry,jag menar inte att vara så gnällig som jag låter,men jag ville bara säga att musik,och att filmklipp som går igång av sig själv är sånt som gör att jag inte lika gärna besöker en sida.
  Som sagt,annars gillar jag verkligen din stil och dina hus är fantastiska!

  • Maliin

   Hej Linda!
   Håller så med dig!
   Problemet med denna film är att den startar direkt och man har inget val – jag ska ta bort det klippet och lägga en länk till sidan/klippet istället. Det ÄR mycket irriterande och jag tar åt mig och håller med!

   Tack för att du gillar bloggen för övrigt!
   Hoppas du fortsätter komma in!
   Ha en trevlig helg!!