ljuset – viktig detalj i butiken

Jag har uppdrag åt Norlux – ett företag som jobbar med ljus. De är proffs på produkten, ljuset, ljustempratur samt behovet beroende på färgen i butiken, ljusinsläpp samt takhöjden.

De beräknar behovet i butiken, räknar ut och ritar ut var allmänljus och spotlights ska sitta. Levererar materialet till butiken där elektriker tar hand om och monterar – därefter kommer jag och riktar ljuset på produkterna – ett så viktigt jobb!

Här ser ni lite hur en ljusritning kan se ut – den får jag av uppdragsgivaren och har som underlag – sen måste jag behovsanpassa på plats – det är är jag proffs på!

Vid vissa uppdrag har butiken en hög takhöjd vilket gör att jag behöver saxlift – jag har därför tagit liftkort för detta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...