ljus under

Inspirerad av ett och annat hotell så har jag nu fixat till lite…

Ljus under sängen. Jag gjorde helt enkelt så att jag köpte en ljusslinga och la den under sängen. När vi gjöt betongplattan så såg  vi till att fixa ett antal elkontakter även i golven, så även en under sängen. Kändes smart!

Tjejerna tycker det är jättemysigt och hade hoppats på att slingan lyste hela natten men slingan är satt på timer och lyser från femtiden till halv elva, det funkar för oss…Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments

 • Yosofine

  Åh här kommer du igen med dina pallar igen, och jag bara älskar dem! Vi flyttar till hus snart och ny säng är ju något jag funderat på. Klart att vi ska ha pallar som säng”ram”! Och en ljusslinga på det är ju finfint!

 • af nord

  Så snyggt! Det blir sån rymd med ljuset underifrån. I vårt gamla hus satte jag ljusslingor bakom sänggaveln, det blev även det väldigt effektfullt!
  Ha en bra dag
  /Helena

 • Louise

  Sedan jag såg denna sängstomme första gången har jag inte kunnat släppa den ur tankarna. Även mannen min blev förtjust och fixade hem lastpallar direkt. Nu bara jag måste ha något i denna stilen, tusen tusen tack för ett sådant underbart tips!!!

 • led spots mr16

  Howdy my own spouse! I must point out that this particular article rocks !, good created are available along with somewhere around virtually all essential infos. I’m going to appearance more discussions like that .