här och där

Jag har rest en hel del de sista åtta! veckorna – Haparanda – Stockholm – Köpenhamn och nästa vecka blir det Stockholm igen.

Roligt med uppdrag här och där – lite jobbigt med ständiga separationer från familjen – dock ruskigt skönt att komma hem! Man uppskattar att ”bara vara”!

Mitt i olika uppdrag och orter så jobbas det febrilt med shoppen – hörde ni namnet..? Helt plötsligt så landade namnet – så rätt (tycker jag) – min webbshop heter…. Maliins Stoore – ser ni/förstår ni..? Maliins butik – store – stooore… Här ser ni loggan

Maliin_stoore_svart_cirkel_frilagd

 

Jag har lite olika leverantörer – den främsta leverantören är min pappa som tillverkar allt som finns i shoppen i trä – han är grym! Att det är min pappa som gör allt betyder att ni kan välja och bestämma mycket själva när ni lägger order – anpassa efter ert behov vad det gäller tex måttet.

Det innebär att ni får unika produkter som inte finns någon annanstans – dessutom handgjorda – i möjligaste mån så är träet återvunnet från tex gamla bord eller vad som hittas – RE:design!

Andra leverantörer är en unik ljusleverantör som jag är ensam om i Europa! De är ljuvlig dessa ljus!

På tal om ljus så kommer jag i startläget två olika lampor – en utav dessa är handgjord, den andra är en inköpt – jag jobbar på fler ljusalternativ – pappa och jag tillsammans ännu igen!

Men på tal om ljus så ligger dessa bra till – Granits numer klassiska ljusslinga – otroligt användbar och föränderlig – se här, här, här  och här för de olika ställena som jag haft dem här i Villa Stoor – sista stället är i hallen, ihop knölade – hängandes i en klump.

granitslinga_villa_stoor_maliin__

glob_granit_villa_stoor_maliin  platt_elsladd_granit_villa_stoor_maliin_

Photo by Maliin StoorRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...