julstylade bilderna byts – lycka varje gång

Varje gång jag är i närheten av en Clas Ohlson butik så måste jag kika – lite extra – hur ser fönstren ut nu..? Även ett varv inne i butiken måste göras – vilka bilder är bytta? Hur ser det ut nu?

Just nu är det packet och gran-bilden som används i fönstren. Minnena far förbi – vilket magiskt uppdrag vi fick jag och Helena Blom som är fotografen bakom bilderna.

Sommaren var påväg att gå över i höst när vi drog igång detta projekt – skapa bilder för julen. Location är i Gagnef – i ett privat hem, ett fantastiskt fint hem med fina material. Ni ser betonggolv, liggande rå-panel och fina spröjsade fönster – basen för detta uppdrag är alltså grym. Ni kommer få ser bilder där andra fina detaljer syns, till exempel en magiks kakelugn, men det tar vi senare..

Denna gång visar jag granar och paket-bilder. En riktig Disney gran – fullmatad i produkter alá jul! Runt granen ser ni fina paket som tjejerna på Clas Ohlson förberett åt oss – kika bara på de konturinslagna paketen – de är riktiga – alltså riktigt inslagna – så bra jobbat!!

Många steg fram och tillbaka blir det på alla bilderna, kika i på bilden, flytta 2 mm, kika ingen, 2 mm till måste produkten flyttas.. allt fram tills bilden är satt. Underbart kul!!

Håll tillgodo!

 

Här ser ni den största och bilden med mest produkter i – en bild som bland annat kan användas i just fönstret. Den här gillar jag starkt!

christmas_tree_teaser  christmas_gifts_web_teaser Styling by Maliin Stoor – Photo Helena Blom

Dessa två bilder kan komma att användas i till exempel annonser – ni känner igen produkterna från den stora bilden men här är den omgjord igen – det går inte att bara skära ner bilden utan den måste helt jobbas om.

 

Här ser ni hur den ser ut som skärmdump från hemsidan – med text inlagd – ett stort måste för oss att tänka på när vi gör bilden – var läggs budskapen från Clas Ohlsons sida – en utmaning MEN det gör det hela ännu mer utmanande och roligt!

 

Dessa bilder ovan är från själva plåtningstillfället – bilden under är från hur det ser ut i fönstret just nu på vår Clas Ohlson butik här i Borlänge!

Photos from InstagramRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...