inredninstylist för skånska byggvaror

Skånska Byggvaror har kommit till Falun – på Plantagen – ett grymt samarbete om du frågar mig. Produkterna som de båda företagen har kompletterar varandra, förstärker vararandra utan att konkurera – smart helt enkelt!

Mitt i Plantagens stora lokaler ligger numer Skånska Byggvarors schowroom. Dessa ytor behöver lyftas för att få kunder att både hitta känslan men även att se hur stora uterummen och växthuset i själva verket är.

Här kommer mitt uppdrag – iordningställa ytorna så man ser och förstår alla dess fördelar. Produkter ska in och förstärka och förtydliga, samt skapa en atmosfär. Det goda samarbetet mellan dessa två företag gör att det finns mycket fina produkter att hämta in från Plantagen in i Skånska Byggvarors uterum och växthus.

Sen har jag adderat lite mer rekvisita som inte är Plantagens utan som jag fått köpt in från andra företag.

skanska_byggvaror_stylist_maliin_stoor_

skanska_byggvaror_stylist_maliin_stoor_2   skanska_byggvaror_stylist_maliin_stoor_3

skanska_byggvaror_stylist_maliin_stoor_1

 

Skånska byggvaror har inte bara uterum och växthus utan även garderobslösningar – här behövs rekvisita för att få en god blick om hur garderoberna och systemtet kan komma att se ut i hemmet.

 

skanska_byggvaror_stylist_maliin_stoor_7

skanska_byggvaror_stylist_maliin_stoor_8

Eftersom Skånska Byggvaror har grönt och gult i sin grafiska profil så har jag flörtat lite med dessa färger runt om i showroomet. Här ser ni förvaringsboxar och träningsutrustning i dessa färger.

skanska_byggvaror_stylist_maliin_stoor_11   skanska_byggvaror_stylist_maliin_stoor_10

Växthuset är inrett både för att kunna odla i men även för avkoppling och umgänge – därför finns odlinglådor och bänkar men även en mindre café del – det känns som man kan utnyttja rummet till mer än bara odla!

skanska_byggvaror_stylist_maliin_stoor_12

skanska_byggvaror_stylist_maliin_stoor_vaxthus_odlingslador  skanska_byggvaror_stylist_maliin_stoor_cafe_del

skanska_byggvaror_stylist_maliin_stoor_vaxthus_1

 Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...