inredning i offentlig miljö

Att jobba i offentliga miljöer är fantastiskt roligt och utmanande. Många faktorer spelar in – inte minst grafiskt, att man följer den grafiska manualen för företaget. Det gör det hela så mycket tydligare och resultatet känns genom hela företaget och även personalen påverkas av en miljö som andas företaget.

Att hitta hållbara material och smarta, funktionella och smidiga lösningar är inte alltid lätt men så trevligt!

Här har jag hjälpt ett företag som behövde hjälp i sitt post och kopieringsrum. Många saker att tänka på och tillgodose. Funktionaliteten är A och O här. Mycket förvaring, bra arbetshöjd och bra ytor till att sortera och arbeta på. En kopiator är inte alltid det vackraste – så här markerade jag ytan för kopiatorn med en fondvägg och adderade taklampor ovan för att lyfta en annars så tråkig del.

Varumärkesfärgen som är viktig är som ni ser röd – därför vågade jag trycka på med den röda bänken och den ryamattan, den sitter bakom en glasskiva för att undvika dammighet, viktigt att tänka långsiktigt och vad som händer över tid.

Under överskåpen, som för övrigt kommer från IKEA – sitter en ramp med spotlights så arbetsbelysningen tillgodoses – viktigt! På detta företag är man dessutom mycket medvetet och vill att man använder LED och andra certifierade produkter

Ofta jobbar jag med lokala företag, i detta fallet har Borlänge Bil och Byggnadsglas levererat glasskivan, listerna som gör att skivan är på distans och så har de levererat och monterat skivan. Lamporna kommer från vår lokala Ljusexperten, skåpen, skivorna är från vårt lokala IKEA varuhus.

inredningstylist_maliin_stoor_offentligmiljo_

inredare_maliin_stoor_offentligmiljo_ inredare_stylist_maliin_stoor_ryamatta_vaggen

offentlig_miljo_stylist_maliin_stoor

ryamatta_IKEA_inredare_maliin_stoor_ inredare_offentligmiljo_maliin_stoor_ikeakok_

offentligmiljo_inredare_maliin_stoorRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...