Inredare och bollplank

När kunden kontaktade mig var planen om förändring och förvandling redan igång – Kinnarps var insatta i uppdraget – min roll blev ett bollplank och en tyckare gällande lokalerna på Nyströms KÖK. Det blev några turer fram och tillbaka mellan mig, uppdragsgivaren och Kinnarps. Parallellt med detta färgsatte jag lokalen – allt från taknyans på plattorna, till väggar och de olika zonernas golvval.

Jag tog även fram belysningsförlag samt gardiner och draperier – inredningsdetaljer för att få mer känsla var också det kunden önskade hjälp utav mig.

Uppdragsgivaren är själv väldigt duktig och intresserad vilket gjorde att vi hade ett trevligt samarbete – att tycka och tänka tillsammans är trevligt, intressant, utmanande och utvecklande även för mig!

Här ser lite av resultatet och längst ner så finns det lite ”före-bilder”


Variation av forma på borden gör det hela levande – runda bord och rektangulära bord skapar dynamik. Olika stolar vid respektive bord – gör att det blir mer levande och spännande i det visuella intrycket


Här är delar av de materail och produkter som vi hade med i våra planer – det blir mer övergripande om man lägger upp allting så man får bra överblick av färger, former och material

 

Bilder före:Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...