inflytt

Snart, mycket snart börjar vi flytta över till Villa Stoor, Fantastiskt!! Overkligt trevligt!! Ser verkligen fram emot att få göra det som gör att det blir ett hem, nämligen inreda. Självklart har jag redan gjort det ett par hundra tusen gånger men snart ska det bli i verkligheten och inte i min fantasi.

Hur som helst så kommer jag självklart att sakna vårt Pusselbo men jag känner så starkt för den trevlig familj som kommer flytta in där att jag är övertygad om att jag får strosa över dit då och då ändå..

Här kommer lite sköna sommarbilder från vårt Pusselbo att liva upp vår mörka årstid..

52c

Vårt underbara däck på baksidan, ner mot ävlen. Så fint och så användbart! Notera de oregelbundna brädorna i trappen – I Like!!!

54c

Trappen ner till däcket och bryggan vid älven. Helt magisk! Mossan har fått gjort en underbart jobb…Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 comments

 • Åse

  Vad roligt att flytta och dessutom kunna inreda det från början och få det precis som man vill ha det.
  Kram

 • Jenny

  Kan förstå att ni trivts bra där! Fina bilder 🙂 Lycka till med ert nya häftiga hus – ser fram emot att se mer därifrån. Kram Jenny

 • Carin

  Hej,

  Både ert gamla och nya hus ser verkligen läckra ut! Jag gillar verkligen utsidan och antagligen insidan också när det börjar bli klart. Jag undrar om du har någon planlösning? Det skulle vara intressant att se. Jag har kanske missat det?

 • fru Sätterlund

  Åh vad spännande att det snart är dags! Vad fort det har gått!!! Du har mycket roligt framför dej, är inte ett dugg avis 😉

  Håller med om att det är en mycket trevlig familj som flyttar in bredvid 🙂

  Kram Therese

 • FRÖKEN KUMLIN

  Va kul! Hoppas ni hinner komma i någolunda ordning tills julen står för dörren. Inreda är ju det som är allra roligast, jag har äntligen börjat inreda köket, så snart kommer det bilder där med =)

 • MissStorm

  Det är verkligen inte länge kvar! Kul och spännande!
  Var ett tag sedan jag tittade in här så nu måste jag sätta mig och läsa ikapp.

  Trevlig kväll!