inbyggt

Avskalat, minimalistiskt, planerat, funktion och god förvaring – I Like!

Här hemma lever vi mycket efter dessa ord. Vad det gäller högtalarna så har vi även här planerat och fått det hela avskalat, högtalarna är nämligen inbyggda i taket vilket kräver en viss –  planering.

Tidigt i byggskedet så förberedde elektrikern för kommande högtalare, Matts fixade lådor till högtalarna och så målades vanliga ventilationsgaller vita för att smälta in så mycket så möjligt – avskalat.

Våra högtalare var inte riktiga inbyggnadshögtalare utan bra högtalare som Matts gjorde lådor till med isolering och god plats i. Efter det monterades lådorna i taket innan gipsen sattes dit med förborrade hål. Taken målades och sattes ventliationsgallren sattes på.

De andra högtalarna är helt acceptabla trots att jag inte gillar saker som syns, de är riktigt snygga – minimalistiska

TV:n är även den inbyggd i en nisch i väggen, över detta hänger det tylltyg allt för att slippa se TV:n när vi inte tittar. Jag gillar inte att möblera bara efter TV:ns behov, här få vi både och – avskalat – funktion

Sofforna står mitt emot varandra för trevlig koncersation och vi kan även vända ssoffan närmast TV:n för lite mer biosittning om vi är fler som ska se en film – funktion

 

img_7654

 

img_7651 

img_7652   img_7650

 

img_7649  img_7647Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 comments