idag öppnar maliins stoore – välkomna!

Jag får inse – man blir aldrig ”klar”…

Därför har jag bestämt att nu öppnar jag – Maliins Stoore – justeringar kommer göras – allt är inte inlagt och på plats men  jag kan inte vänta längre! Lite av en perfektionist är jag men det har varit många turer kring betalningssätt, frakt och allt annat som måste klaffa innan man kör!

Så adventslucka N°1 är själva öppnandet – fler luckor kommer öppnas – fler produkter kommer tillföras.

Är ni i krokarna så är ni varmt välkomna förbi den fysiska butiken i Studiion på Heduddsvägen 38 i Borlänge. Butiken kommer hållas öppen ungefär en gång i månaden, då förmodligen söndagar, så håll utkik på Facebook och Instagram för där kommer jag lägga ut tider och andra dagar som jag finns i Studiion och jag har öppet – flexibilitet!

Här följer några bilder från Studiion och den fysiska butiken – bor ni långt bort så välj då webbshoppen – även ni som bor i Borlänge kan välja att shoppa i webbutiken och hämta produkten här i butiken – då blir det hela såklart fraktfritt!

Maliins_stoore_shop_

 maliins_stoore_shopP_m  maliins_stoore_clothes Photo by Maliin Stoor

 Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...