homestyling är över

Idag har jag tömt huset som jag senast gjorde en Homestyling i.

Många tror att Homestyling är värsta glidar jobbet men det kan jag försäkra att det inte är, därmed vill jag inte säga att det är tråkigt, utan  kul. Men mycket jobb och bärande!

Har tidigare skrivit om tillväga gångs sättet och nu hålller jag som sagt på med avslutet, nämligen att plocka ihop, tömma och lämna tillbaka, vilket är ett hästjobb.

Kunden var nöjd och även jag, trevligt!!!

Så här såg vagnen ut när jag bara tömt huset på accessoarer, sen återstår alla möbler…

vagnen-21

vagnen-31

vagnen1

.

Tack ännu en gång

Hemtex

Mio Möbler

Matts Mattor

LjusExperten

Fastighetsbyrån

.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 comments

 • emma

  Sv: JAG MED! Helt galet vad vackert det är där. Någon gång i mitt liv SKA jag åka dit. Det har jag bestämt mig för 🙂

 • fröken Kumlin

  Ja jag vet hur det känns med packande och bärande, dels så har jag flyttat 12 ggr på 10 år och sen har jag jobbat som flyttstädare =) Men den kreativa sidan uppväger ju i det här jobbet…

 • Malin

  Kan tänka mig att det är en hel del jobb – och att allt inte bara är glamoröst piffande. 🙂 Kul att du har jobb i alla fall – kan tänka mig att det inte är en helt lätt bransch att slå sig fram i. Många som vill. 🙂

  Ha det gott!
  Kram!

 • Proforma

  Jag har nog fått den uppfattningen att det är ett slitjobb med homestyling, i synnerhet om man ska måla om, tapetsera osv. men det kanske inte görs så ofta och man kanske lejer bort det i så fall !?
  Får du låna saker från butiker och företag?
  Irene

 • FURNISH.etc

  Ja de måste vara riktigt slitigt med allt bärande fram och tillbaka, men det goda övervinner nog det onda? För själva stylingen måste vara underbart rolig?

  Tusen tack för dina ord på min blogg, det värmde! Kram

 • Sandra

  Jag har tänkt ungefär som Proforma-Irene vad gäller homestyling och blev också nyfiken på om ni får låna möbler o dyl från butiker?