högt bäddat

img_84961

.

img_85001 img_8499

.

Senast när jag bäddade rent i våra sängar gjorde jag det i helvitt – krispiga – manglade – väldoftande lakan, påslakan och örngott med en accentkudde i svart.

Nice!

Istället för att göra traditionell bäddning gjorde jag högar av täcken och kuddar. Vi har duntäcken som är gjorda för året om, ett tunnare och ett tjockare men istället för att ha dem ihopsatta för vinterbruk stoppar jag dem i varsitt påslakan.

Sen har vi ett gäng med kuddar eftersom vi sällan sover två i våran säng – oftast (läs jämt) fyra så småningom –  varje natt. Därför blev bäddhögarna ganska höga för oss…

Kul med lätt förändring av vardagsprylar!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments

  • Alexandra

    Det är så mysigt med en massa kuddar,och vitt är ju bara så snyggt.Sen är det ju alltid mysigt med fler i sängen också,hi,hi.Hemma hos oss är vi alltid 3.Funderar på att Nåmi ska få egen säng nu,men det blir nog svårt.Både hon & jag kommer nog tycka det är jobbigt.Men min man längtar…konstigt!Kram kram!

  • Linda

    Hej! Jag har precis hittat till din blogg, så mycket trevlig läsning. Visst är det något speciellt med vita lakan, känns rent, fräsch och lyxigt på nåt sätt. Lite hotellkänsla i hemmet, det är inte fel. Nu ska jag kolla vidare hos dig. Hälsningar Linda