formex 2013 N°2 – scandinavian design factory

En attraktiv monter – intressant och iögonfallande!

Vad som gör det? Ja det är svårt att säga – jag kommer senare visa en annan snygg monter med helt annan stil – även den attraktiv – återkommer till det sen, nu till denna som Scandinavian Design Factory hade.

Fina färgblock, attraktivt med den gula accenten, olika och förstärkande material val – detta var några av sakerna som jag hajade till för. Dessutom hade de inte för mycket i sin monter, där har de i mina ögon tänkt helt rätt – där känner jag att många företag gör fel, de visar hela sitt sortiment i alla färgställningar och modeller.

Våga välja är mitt ledord!

Scandinavian_design_factory_fomrex_2013_maliin_stoor

scandinavian_design_factory_formex_2013_maliin_stoor_2   scandinavia_design_factory_formex_2013_maliin_stoor

scandinavian_design_factory_formex_2013_maliin_stoor  scandinavian_design_factory_formex_2013_maliin_stoor_4Photo by Maliin Stoor

Lättöverskådlig är ordet – ändå inte tom och ointressant.

Även här hänger hemsidan bra ihop med övrigt – röd tråd – grafiskt och fysiskt rätt. Att använda sig av Plywood, kakel och gråsvart gör ju inte saken sämre i mitt tycke.

Scandinavian Desing Factory har också valt rätt i sitt produkt utbud – helhet – utvalt och sitlrent, mycket fina saker helt enkelt – kika på deras pressbilder som ett exempel – Nice!

 Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...