flickigt behov

Vi tjejer gillar ju att fixa och dona, inte bara hemma utan många gånger hänger det ihop med att fixa till sitt egna utseende.

Här har jag min hörna i Villa Stoor. Varje morgon sitter jag här och fixar mig i håret och även sminket. Många tror säkert att jag lägger ner massor med tid på mitt utseende och svaret är – Nej!

Som mamma och yrkesaktiv, läs egenföretagare, finns inte den tiden, eller faktiskt inte intresset heller – fort ska det gå.

Jag har en kort frisyr som är fixad på minder än 3 minuter, först vatten fixar jag det för att få bort kudden ur håret. När det är lite mer tort så stylar jag det med två produkter, och sen är det klart.

Själva make-upen går nästan lika snabbt, allt får ta max tio minuter från hår till färdig styling – tro det eller ej!?! Jag har gjort denna grej ett antal gånger och vet vad som blir bra och vad som krävs.

Här är min egna hörna, vill du se lite mer bilder kan du kika här

img_6590

img_6586  img_6589

img_6591  img_6588

 Photo by Maliin StoorRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments

  • Mia

    Ni har så himla fint, gillar din stil och smak!

    Snygg pall!, för jag har klätt om min pall nästan exakt lika…fast då jag gjorde det så visste jag inte alls att du hade gjort det, utan såg det först nu…Fats min har inte fått någon bra palts än, men jag tror de kommer få stå i hallen när vi gjort om där.

    //Mia