eventstylist för Clas Ohlson

Mitt uppdrag under Clas Ohlsons kapitalmarknadsdagar i Stockholm på GT30 Lounge  så valdes två teman ut

  • Fika
  • Mingel

Här stylade jag ett långt bord i lokalen i dessa två olika teman. Först skulle besökarna registrera sig och få information om företaget och dess framtid – i pausen så fikade besökarna, när sedan nästa session började så städade vi av och jag stylade om till mingel som var själva avslutningen på eventet.

Dessa två teman skiljer sig åt – inte bara i själva aktiviteten utan även stil och färg

  

  

Som botten på dukningen jobbade jag med svart fiberduk, eller som det också heter, markduk. Jag grupperade produkterna så det sedan gick att få in tilltugget och såklart kaffet. Jag jobbade lite oregelbundet och busigt med markduken för att få lite dynamik och liv

När jag sedan byggde upp nästa yta – mingelytan – så tänkte jag kontrast. Alltså rakt och slätt. här har jag jobbat med folie från Clas Ohlsons sortiment. Mer guld och glas – en lyxigare känsla

  

När jag sedan byggde upp nästa yta – mingelytan – så tänkte jag kontrast. Alltså rakt och slätt. här har jag jobbat med folie från Clas Ohlsons sortiment. Mer guld och glas – en lyxigare känslaRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...