eventjobb

I dagarna har jag jobbat med ett stort event här i trakten. För min del så innefattar uppdraget utsmyckning av lokalen, trapphus, korridorer, entreér, toaletter, lounge, dukning för konferens och middag, uppföljning på två hotell och på företagets huvudkontor – eventet pågår i två dagar så det blir dubbelt upp bland annat med dukningen.

Många timmars jobb inför och nu är genomförandet i focus. Jobbat långa dagar och fixat, burit, stylat och fört dialog med kunden och vi som är involverade. Roligt uppdrag! Bilder kommer i veckan..

Nu drar jag upp till eventet och finns på plats för justeringar under dagen men själva grovjobbet är klart så idag slipper jag mina bygg-arbetskläder och kör lite vanliga kläder igen.

Harembyxorna kommer från Desigual, ett märke jag skrivit om förut och jag är helt kär i detta märke. Till det här har jag en baspolo  och en armlös sjalcardigan. Mina skor kommer från Nike och de är helt underbara – känner lite panik över att jag inte kan få tag i dem, de är ljuvliga!

Ha en bra onsdag!

 

img_8109

 

img_8113  img_8114

 

img_8116  img_8122Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments