dörrarna i villa stoor

Bygget flyter på fint! Lite otålig är man såklart att få det hela klart men slutet närmar sig och det känns overkligt trevligt! Visade tidigare dörrarna och nu är de på plats, det som saknas är trycken och när de kommer i blir det ännu bättre, mer komplett med stilen.

img_3608

Gillar att vi hittade en dörr som har så mycket glas. Dessutom är formen något som faller mig i smaken, den fyrkantiga.

img_3605

Här är den andra varianten på dörr. Den här dörren sitter på garaget och en lika dörr finns till övervåningen. Den runda formen återkommer, bra att bryta mot all fyrkantighet och kubism, se tidigare runda former…Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 comments

 • [room] by sofie

  Härligt att följa ert bygge!
  Gillar dörrarna, sååå härligt med ljusinsläpp!

  Hoppas allt är superbra, du ger så mycket energi i din blogg!
  Kram Sofie 🙂

 • InneoUte-Malin

  Kul! Gillar båda dörrarna. Särskilt den med rektangulärt fönster som är lite ovanlig i all sin enkelhet. Men det är ju den perfekta mixen som gör helheten. 🙂

 • jenny

  Vad är det de brukar säga? Den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge…

  Kommer bli kanon snyggt! Diggar dörren med det fyrkantiga fönstret apmycket!

  Kraaaaaaaaaaam!

 • Erica fru och tvåbarnsmamma

  Vilken fin och mysig blogg du har! En riktig feelgood blogg! Hit återvänder jag gärna! jag har också en feelgood´-glamour blogg där jag skriver om massa mat (älskar att laga mat), inredning, mode, osv. Idag har jag lagt upp bilder från vårt Parisbröllop.

  kram /Erica

 • emilia

  Hej
  SÅÅÅ snyggt. Gillar ditt kontor även om jag tycker att jag sitter bra här i Palladium men ditt blivande kontor var häftigare! Gillar er planlösning också försår att ni längtar. Hälsa din man och tacka för visningen vi fick i lördags 🙂 Vi blev allt lite avis.

  emilia