doft

Efter min inspirationsresa till Frankrike, Paris så blir man ännu en gång påmind om vad doften har betydelse i detta land. När vi var på Korsika var det lika  där, doft spray och dofter tog över, ibland för mycket faktiskt.

Maison & Objet Mässan så fanns det minst en mässhall med BARA dofter i alla former, doftljus, doftsprayer, doftoljor, potpurri, rökelser, tvålar och annat oftast väldoftande. Man kunde lätt lukta sig till den mässhallen – på långt avstånd.

Även jag trillade dit och köpte dessa doftstickor på varuhset La Fayette, ni känner säkert till märket..?  Durance! De har mängder med fina produkter…

Dessa stickor suger upp den väldoftande oljan och fyller rummet med en mild doft, i detta fallet Vanilj. Enligt förpackningen ska de hålla i minst 5-6 veckor, det ska bli intressant att se om det stämmer.

Hur som helst så tycker jag att det är vackert med dessa väldoftande pinnar!

.

img_7421

.

img_7422 img_7420

 Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments

 • Anna

  Ja visst är det sjukt, att man måste bli påmind om det.
  Jag läste det i en bok.
  Fick världens aha upplevelse där, av en deckare strax före 11 en vardagkväll.
  Det var en man som jobbade mycket, var lite uttråkad, hade en älskarinna och var väl lite sugen på att skiljas. Men så slog det honom, att han inte är oersättlig någon annanstans än som far i familjen.
  Sen har jag tänkt på det så många gånger de senaste dagarna.
  Var tvungen att dela med mig av det.
  Kul att någon mer än jag tog åt sig av budskapet!

  I helgen njuter ni av familjelivet!

  Kram Anna