bling

i-hand

     

Photo by Maliin Stoor

På semestern funkar det…

Annars funkar det INTE – mina händer är mina verktyg – därför är det sällan mina naglar är speciellt välmanikyrerade – ofta välansade och nerklippta men sällan målade och fina. Jag har dessutom inte den bästa kvalitén på naglarna, de skivar sig och blir därmed tunna, sköra och går lätt av.

Men just nu är de riktigt fina!

Såhär på ledig tid – jo jag kollar mail och bloggar lite sporadiskt men har inga direkta uppdrag – så funkar det med lite bling på naglarna. Jag är barnsligt förtjust i fina naglar, kanske för jag har så svårt att få och att ha dem – men när jag inte sliter på dem så är de lättare att få och ha fina!

Ett experiment är detta – Ciaté Kaviar Manikyr – och jag förvånar er alla med VITT… känns trevligt mot brun hy! Lite pillrigt var det – men tiden finns ju så det är bara att måla – hälla pärlor –  trycka –  vänta… med en god bok så är väntan inget som stör, tvärt om!

Nu återstår det att se hur bra dessa fina pärlor sitter kvar…

Önskar er en fortsatt fin helg!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments

  • EM

    Läckert och annorlunda. Fräsht med vitt…
    Har kommit in i en nagellacksperiod men mest för att jag har fått lite längre naglar. Mina skivar sig, spricker och är allmänt tunna o trista.
    Brukar köra Trend/Trind ibland, det är en jättebra kur för såna naglar. De blir superstarka och tål både det ena o andra…

  • My

    Hej Malin, ang dina skivade naglar rekomenderar jag depends myrraolja, grugga in i naglarna tex vid tvn, så många gånger om dagen första veckorna. Du kommer att märka stor skillnad, de blir återfuktiga o elastiska o starka.