behövd input

Som egenföretagare och entreprenör så är det svårt att släppa helt och köra total semester…

Det jag gjort istället är att gått mycket efter väder – behov av att Qreata just den dagen – prioritera och hellre jobba en annan dag om det finns möjlighet till det. Detta har gjort att jag tagit dagar här och där plus att helgerna varit lediga – det gör att jag känner att sommaren varit lång och med en hel del ledighet.

I dagarna damp dessa två inspirationskällor ner och då är det dax att prioritera och ta en stund med dessa två inputs – en behövlig sådan – längtar till Formex och ännu mer input!

Jag är även lite sugen på att åka till Paris igen och mässan Maison & Objet som är mässa så värd att besöka – rekommenderas varmt!

Nu till Sköna Hem, Elleinteriör och en god Espresso nersoftad i vår ommålade snygga soffa!

 Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 comments

 • @my casa

  Aha, du gör precis som jag NAJS!

  Mässan i Paris har jag aldrig besökt – kanske skulle satsa på den i år.
  Paris i själv är ju en ljuvlig plats att besöka.

  Fortsätt njuta:)

 • Hanna - whiterainbow

  Gud vad skönt att vara ledig strödagar, de är ju nästan de bästa! man blir inte lika uppstressad att man ska hinna en massa 🙂

  Min tomatplanta har fått flytta till mamma nu, dom har en inglasad balkong där den förmodligen kommer må gott 🙂 eftersom vi endast hade 4!! grader igår natt..

  Ha de gott!

 • Vardagstugg

  Är så härligt när tidningar dimper ner i brevlådan och man vet att man har en skön stund med bra läsning framför sig!

  Trevlig kväll!
  Annelie

 • Ylva

  Haha…precis den bilden hade jag framför mig häromdagen när tidningarna damp ner i lådan! Lite paus behövs ibland….. Kram!!!