barnförbjuden

      

      

Photo: Qreate by Maliin Stoor

Kanske kan kännas hårt….

Men detta är vardagslyx för mig – en lyxig handtvål och handcreme. Doften är magisk, ljuvlig och som sagt lyx! Man känner att detta är kvalité – man behöver inte mycket i mängd och händerna mår bra!

Fick tipset av fantastiska Lotta Agaton – hon har dessa på sin toalett i shoppen – vi var där och gjorde en utav våra plåtningar och då fick jag nys om denna lyxiga pryl.

Artilleriet säljer dessa godingar – till ett lyxigt pris – men vad gör det..? Aesop finns annars runt om i världen, ursprunget är Australien. Shopparna är helt unika och anpassade efter lokalen och innevånarna.

Nu måste jag plocka fram en mer barnanpassad tvål till Andromeda och Kosminova…Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 comments

 • EM

  Hm, vad bra, då kan jag ta en tur till Artilleriet nästa gång jag är i Göteborg (åker ner m jämna mellanrum, 1 tim m tåg) för jag behöver nåt bra innan mina händer ramlar av pga dåliga/billiga tvålar…snålhet bedrar vishet
  kram EM

 • Emma

  De är ljuvliga! Nyss hemkommen från NYC och designhotellet Hotel Americano (som jag för övrigt tror du skulle gilla skarpt!), är väskan full med små Aesop-förpackningar som jag ”råkade” få med mig då de var hotellets toalettserie.
  Fantastiska och schampot var också kanon!

 • Johanna

  Härlig stilmix du har skapat i ditt badrum… FINT! Vilka armaturer har du ovanför speglarna? Letar nämligen efter sånna till mitt badrum nu och som är anpassad till våtutrymmen.. sååå fint med bara en enkel porslinssockel el dylikt material..
  MvH Johanna