badrum ellebo

Vi har ju några hus bakom oss jag och min man Matts, närmare bestämt tre, Ellebo, Pusselbo och Villa Stoor, även ett antal lägenheter har jag klarat av faktiskt även ett hus i ett tidigare förhållande. Även detta hus reoverat, fixat och donat men det är väl sådan som jag är.

Här visar jag nu lite bilder som kommer från vårt första projetk, Ellebo. Ett hus från slutet av 1800-talet, i Gagnef, Djurås och minibyn Bomsarvet. Vi har renoverat detta objekt och resultatet blev mer än bra.

Vi kände dock att vi åkte upp pengarna eftersom Gagnef ligger ca två mil från Borlänge och vi jobbade och hade vänner och familj i Borlänge så då blev det många mil och tid i bil.

Här kan ni se tidigare inlägg från Ellebo. Denna gång koncentrerar jag mig på badrummen som jag kaklat och lagt mosaik och glasbetong själv med god hjälp av Matts och pappa.

 

badrum-d6v2

 

badrum-d6v         badrum-d6v3

 

I detta hus fick till sist mitt gjutjärnsbadkar ro. Det har flyttats runt i ett flertal lägenheter och tillsist även i detta hus. Underbart, djupt och super skönt att bada i. Tvättstället kommer från IKEA och så även skåpet. Till vänster skymtar ni det utomodeligt praktiska skötbordet från Brio som man kan fälla upp och det blir som ett skåp på väggen

Pärlspont på väggarna och svart-vit rutigt klicker ligger på golvet. Bra och neutrala material, bara att leka med färger

 

duschrum-bv

 

duschrum-bv2

 

Tvättstället är gjort av ett bord och en vanlig skål som vi lämnade iväg och fick ursvarvad för att kunna göra avlopp. Toalettsitsen är nyproducerad men liknar bakelit. Även i detta badrum är färgerna i grunden neutrala så man kan variera sig i form av accessoarer.

 

 Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments

 • Stämningsfullt

  Så fint!
  Vad roligt med alla projekt och att det verkligen blir gjort också! Här blir vi ALDRIG klara och vi funderar helt seriöst på att bara riva sk–en och bygga nytt….

 • Anna-Malin

  Hej!!

  Tusen tusen tack för dina fina ord!! Jag ska fortsätta med piffet idag och se om jag får ordning på det hela.

  Vilket FANTASTISKT hus ni har byggt!! Jag blir HELT salig av den svarta fasaden, utformningen, fönstersättningen ja allt….väldigt väldigt smakfullt!! nu hoppas jag att vi snart får tomt igen så jag kan börja om 😉

  //Anna-Malin