tretusen sjuttioen

 

 

 

… är så många dagar som vi varit ett gift par…

Ringarna – jag är så glad i dem. De är så fina! Vi gjorde ringarna i Australien under den tiden som vi bodde där, allt efter egen idé och med mycket proffsig hantverk.

Silversmeden var lite förvånad över att även Matts önskade samma ring som jag – alltså med ett  hjärta – det uppfattades inte som speciellt manligt – nåja, säga vad man vill om det så gillar vi det. Matts ring är underbart snygg på honom!

Ringarna är 9 mm var och går att ta isär, de blir med andra ord 18 mm breda, tjockleken är 3 mm.

Första tiden – när vi var förlovade – hade vi en av ringarna, slät och utan hjärthål. När bröllopet närmade sig så lämnades förlovningsringen in för tillfixning och hjärtat sågades ur – nu passar vigselringen snyggt i förlovningsringen. Ett litet pussel!

Vackert, samhörighet och unikt – finns bara dessa två i  hela världen!

Jag har en hel del bilder från vårt bröllop men bara med gamla  hederliga negativ – ska ta tag i det och så fort jag fått in bilderna i datorn så kommer ett blogg inlägg på vår stoora dag!

 Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 comments

 • caisa k.

  åhh… det var nog de vackraste ringar jag sett!
  Helt i min smak – gillar texten på sidan. Snyggt!

  Kikar ofta in här och inspireras av din kreativitet. Är dock dålig på att lämna spår, men tack för allt inspiration du delar med dig av!

  Det stoorstilade reportaget var såå fint!

  En skön sommar önskar jag dig.

  caisa k.

 • Maria Westerlund

  Fiffigt och eget som vanligt 🙂 Trots att hjärtat finns där är de ändå rätt robusta i sitt formspråk och de kommer ni hoppeligen att gilla och bära femtontusen trettioelva dagar till och kanske ännu längre……..mycket fina! allt gott!

 • Mia

  Åh vilka snygga ringar!

  Coolt att såga, ut så att man kunde fortsätta bygga på förlovningsringen!

  Kram Mia