påklätt – avklätt

Fåtöljerna har blivit nakna – jag strippade av det slitna tyget som i och för sig var fint i sig – men detta är ännu vackrare tycker jag! Stolarna kommer från Matts sida och har hänt med länge och väl – gillar dem! Vackra i sin avskalade form!

Det som blivit mer avklätt är lampskärmarna, både den lilla på den svarta foten från Åhléns och den vita golvlampan från Emmaus, tycker om det avskalade och råa. Galgarna som man använder när man har klätt av sig ytterplaggen är av trä och riktigt kraftiga – naturlig och snygga… Den råa lampgloben kommer från Bolagret

Ja men påklätt då? Jo väggen har fått sig ett stoort antal av IKEAs Lill gardin, uppsatt på vajer täcker den nu mer eller mindre hela väggen – skönt dämpande och mjukar upp det annars ganska så avskalade/avklädda Qreate kontor

Arbetsinspiration och arbetsro – Härligt!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 comments

 • Ulrika

  ett helt underbart rumm! Med skön kännsla där fantastisk utsikt möter stilren design ett rumm att trivas i helt enkelt!

 • Petran på DesignInsight

  galet läckert!
  Ditt lastpallsbord påminner om ett vi håller på bygga men vi har gjutit en betongskiva som ska få ligga på, ribborna på pallen kändes inte så praktisk.

  Har ni gjutit era bänkskivor ännu? Du får gärna berätta mer om det projektet! Vi har planer på köksbänkar i betong med men det låter lite svårt att gjuta själv?

 • K. Stamberg

  Snyggt! Ja, visst är Lill helt underbara, så billiga och så fantastiskt fina när de sitter uppe. Hemma hos mig hänger de faktiskt över hela fönstret (inte så veckat) plus väggen vid sidan om (mer veckat) på två av rummets väggar och det gör faktskt halva rummet. Fin fint!

 • Jenny

  Malin, hur lyckas du hänga upp dem så fint? Har du sytt på veckband eller vad är ditt tips?
  Jag har likadant hemma men de hänger inte så fint