formex 2014 – rapport N°1

Ja – bättre sent än aldrig..

Min rapport från Formex 2014 har låtit vänta på sig – annat har varit högre upp på prioriteringslistan – uppdrag går inte att låta vänta, familjen låter inte heller sig vänta och faktiskt ledighet var prioriterad – inte helt vanligt för min del men så blev det!

Här kommer den nu – N°1

Så klart kommer denna kvinna högt upp i min Formex rapport – kan inte göras på annat sätt – Ylva Skarp är grym!

Inte är hon bara duktig utan också en otroligt härlig, glad, sprudlande och fin kvinna – jag gillar henne! Vi träffad första gången för många år sedan, båda nya inom företagandet – vi hamnade bredvid varandra i ett projekt – som faktiskt fortfarande pågår, men i liten skala – Lovely Monday.

Ett projekt för kvinnligt företagande i Dalarna – detta leddes bland annat av Barbro Trum. Kika gärna in på Lovely Monday bloggen.

Hur som helst så insåg jag snabbt att Ylva är grymt begåvad – bara att sitta bredvid henne och se hennes minnesanteckningar gjorde att man hajjade till och att man drog sitt egna anteckningsblock närmare sig själv – för att inte säga att man försökte gömma sina egna kråkfötter – Ylva skriver inte bara vackert på posters, vykort och tyger – hon skriver vackert om det så är enkla minnes anteckningar – Coolt!

På Formex visade Ylva sitt nya fina – stora bokstäver – vackert så klart! Hon visade även sitt sätt att jobba med pennor och penslar – intressant!!

Summering – vackra produkter – fin monter – gott vatten!

formex_2014_ylva_skarp_ramar_maliin_stoor

formex_2014_rapport_ylva_skarp_maliin_stoor   formex_2014_vattenflaska_ylva_skarp_maliin_stoor

formex_rapport_2014_ylva_skarp_maliin_stoorPhoto by Maliin StoorRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...