formex 2013 N°1 – tell me more

Nu har jag fyllt både minneskortet till kameran – även telefon och huvud…

Ni som följer mig på Instagram såg min bombning av bilder direkt från Formex 2013 höst. Allt från fina ytor till produkter och Formex Formidable nomineringar.

Jag har över 200 bilder från mässan och dessa skall nu gås igenom och sorteras i olika ”behov” – allt från allmän mapp med alla bilder i till indelat i mappar med fina detaljer i själva montertänket – kläder på personalen i montrar och andra bra saker att ta med vid tex utbildningar – med andra ord – jag får ut mycket av mässor!

Här kommer nu en favorit – vet inte om det är den absolut bästa MEN jag hajade till och fastnade både för själva montern och produkterna – dessa produkter har jag inte sett någonstans och jag tycker på gilla knappen!

tell_me_more_formex_maliin_stoor_2013

tell_me_more_formex_2013_maliin_stoor_4  tell_me_more_formex_2013_maliin_stoor_3

tell_me_more_Formex_2013_maliin_stoor

tell_me_more_formex_2013_maliin_stoor_5  tell_me_more_maliin_stoor_formex_2013Photo by Maliin Stoor

Tell me More – intressant!

Fina saker som känns rätt i tiden men med en twist som gör att jag tyckte lite extra om! Fina stickade och vävda saker – till detta härliga doftljus med fin etikett samt vackra  anteckningsböcker och glas.

Grafiskt fint – avskalat tydligt och fin färgställning enligt mig!

Exponeringen av monter gör mig intresserad och den känns attraktiv och inbjudande – de har lyckats tycker jag – ett sobert intryck!

Ni måste kika in på hemsidan som även den är riktigt fin och känns unik och utstickande – samtidigt tydlig – en inte helt lätt kombination!

Grattis Tell me More – Go Go Go

tell_me_more_formex_2013_host_maliin_stoor

 Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments

  • Susanne Kings

    Urläckert! Älskade den jag också! Fina bilder du tog. Gjorde en miss med min kamera så det blev mest instabilder. Hmm ska se om jag kan lösa det!
    Nu ska jag kolla in deras hemsida!
    Ha det fint!
    Kram Susanne