flyttat fram

 

  

Soffan som jag målat har fått en bättre och trivsammare plats, den stod först på baksidan vilket i och för sig kändes ok men vi har redan en fin sittgrupp att sitta och njuta av utsikten över älven.

Nu är den flyttad till framsidan och där har vi redan soffat ner oss vid ett flertal tillfällen nu i den  sköna sommarvärmen. Att sitta och småprata på kvällarna med något gott att knapra på är verkligen mysigt!

Många har frågat om färgen jag målat med – det är en Träfasad Oljefärg från Jula. Än så länge har det fungerat utmärkt förutom all frömjöl som gjorde att soffan nästan fick tillbaka sin ursprungliga färg – gul/orange. Vilket slit att få bort – torka och torka och så lite mer torka – men nu är den lika fin som tidigare.

Bordet är en mix av en eltrumma som är kvar sedan bygget och på den ligger den första provplattan av betong som pappa sen gjordes ett antal till som är vår gång in till huset – resultatet kan du se här...

I Like a lot!!!!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 comments

 • petra

  Men guuud så fin soffa, vill oxå ha:)
  Verkligen assnyggt!!
  Trevlig helg kram, kram

 • Ett rött monogram

  Gomorron
  Så supersnyggt!! Har du målat soffan…jag var tvungen och läsa flera ggr. Så otroligt snyggt mot den mörka husfasaden. Och bordet är jättefint, så himla läckert.
  Stor kram
  AnnaMaria

 • K. Stamberg

  Otroligt läckert! Och vad roligt att se kabeltrumman, en sådan har jag själv som soffbord. 🙂 Fast en kapad variant som är lite lägre då jag tyckte det blev lite högt.
  Men tack för att du delade med dig av färgtipset!

 • Matilda Christensen

  Läste för några dagar sedan om din soffa och nu är jag tillbaka igen 🙂
  Den vägrar släppa min hjärnbark…
  Men det har naturligtvis kommit upp frågor: Är den bekväm att sitta i? Det blir inte svettigt av färgen?
  Luktar den? Att jag frågar är pga att jag skall inreda min fotostudio och funderar istället för en vanlig tråkig skinnsoffa låna din idé till min kundmottagningssoffa. Älskar din stil och följer bloggen ofta 🙂