vitt

Många av mina vänner undrar var allt svart tagit vägen…? Jag har visst landat i en vit period. Självklart finns det svarta kvar, både fasaden på huset och många accessoarer är svarta, även många många många av mina kläder (läs alla). Jag känner dock att jag behöver ro i vår egen inredning då jag jobbar med färg/form och skapande hela dagarna, lugnet finns hemma i form av min underbara familj och vårt vita, avskalade hem.

Perioder kommer och går men jag tror det kommer ta tid innan jag går ur den vita MEN man ska aldrig säga aldrig, eller hur…..? Den vita färger gör ett fräscht, krispigt och behagligt ljus, allt går att matcha även vilken färg som helst vilket gör ett oändligt varierande och bara det är ju spännande. Ytorna i vårt hus är mycket varierade vilket skapar dynamik och det händer saker, materialen och ytorna förstärker varandra utan att konkurrera – läckert och utmanande känner jag…

 

     img_4398          img_4395

 

    img_4399           img_4396

Bilderna är tagna i vårt kök kombinerat matrum och vardagsrum. Tyget på väggen är för att få lite mjukhet och dämpande effekt i rummet, dessutom finns en nich där TVn gömms. Jag har svårt för elektroniksaker som syns, gärna elektronik MEN osynlig. I det gamla skåpet finns förstärkare och DVD  och annan elektronik. I taket sitter inbygda högtalar, skönt att slippa se dem men fantastiska när vi ser på film eller lyssnar på musik.

Jag njuter verkligen av vårt hem!

 Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 comments