nya hyllan

img_8448

 

img_8440  img_8447

 

img_8446  img_8449

 

img_8444

 

Nu är den fixad – den nya hyllan.

Fick fin inspiration från en IKEA family tidning och då spann jag igång. Jag har haft tankarna kring en hylla vid kaminen men inte känt att jag hittat rätt lösning – uttryck och stil. Men sen landade allt!

Super enkelt gjort egentligen – som så ofta är det det enkla det som blir bra och som sticker ut.

Vanliga bockar köptes in från Biltema som målades vita. Bergslagspanel inköptes och även dessa målades. Panelen skruvades ihop med en enkel slå på baksidan.

Sen var det till att stapla allt på varandra – Nice tycker jag!

 Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

54 comments

 • Yosofine

  Skitbra hylla ju med öppna ytor, är lite allergisk mot ”vanliga” bokhyllor. Det blir så mörkt och instängt i dem. Gillar denna skarpt!

 • tina

  Oj oj det var annorlunda och läckert! Tack för inspirationen du bjuder på och för kryapåhälsningen hos mej!

  kram på dej!
  tina

 • jessica

  Hej maliin! God fortsättning på det nya året. Alltid lika mysigt att kika in här på din blogg! Hyllan ni gjort var vråååålsnygggg……..Må så gott,kram jessica.

 • signerat71

  Hej Malin,
  Gott nytt 2011. Det var ett tag sedan jag var ute i bloggvärlden och surfade runt och även ett tag sedan jag besökte dig.

  Vilka härliga projekt du hunnit med! Du är så duktig!!! Tack för all inspiration du sprider.
  kram J

 • fru Sätterlund

  Du är drottning av kreativitet bruden !!!

  Grymt snyggt 🙂

  En fundering bara, behöver eran kamin inget säkerhetsavstånd. Vi håller på och funderar på kamin men det är ju säkerhetsavstånd till brännbart på alla…

  Sköt om dej!
  Kram Therese

 • Anna

  Jag har suttit en lång stund och kikat runt på din finfina blogg! Vilket otroligt häftigt och personligt hem d har! Jag är så imponerad! Du är grym! Vilken kreativitet!

  Hoppas det är okej att jag länkar till dig från bloggen!

 • Karin

  Kul och annorlunda idé, snyggt och häftigt resultat! Med risk för att vara lite kritisk vill jag tipsa Er om att kolla så det är godkänt ur brandsäkerhetssynpunkt att inte ha längre avstånd till brännbart material/hyllor. När vi bytte kök var det väldigt viktigt med avståndet runt ”eldstaden” både i sidled och uppåt. Den snygga lösning Ni har skulle aldrig blivit godkänd här i kommunen.

  Tack för massa inspiration och finfina idéer!

  • Maliin

   Tack för omtanken agn avståndet till brännbart.
   Vi installerade kaminen för en tid sedan och eftersom jag planerat någon form av hylla på den väggen har vi varit mycket observanta över strålningsvärmen från kaminen.
   Kaminen har en fläkt i sig och den fördelar värmen skönt i huset. Den varmaste ytan på kaminen är glasrutan som är närmast själv elden för övrigt kan man lätt hålla i kaminen i minuter, även skorstensröret är inte varmt.
   Värmen är då också ganska så kortvarig och kaminen avsvalnar mycket snabbt då vi slutat elda. Det finns igen täljsten eller liknande i kaminen.

   Så ännu en gång för att förtydliga och försäkra – kaminen i sig blir inte varm – den fördelar ut varmluft från kaminens framsida – mycket effektivt också
   =)
   Tackar igen för omtanken!

   Maliin