nk inredning

nk20inredning

 

Vid varje Stockholms besök så besöker jag ett antal inredingsbutiker – caféer – varuhus och gärna hotell. Allt för att kolla av trender – människor – miljöer och känslor, jag vill ligga rätt i tiden och kunna hjälpa mina kunder med det som är hett och kommande!

NK ligger på listan för självklart trendkoll. Jag tycker de har lyckats med sin egna NK Inrednings avdelning – fina miljöer som ofta roteras och förnyas.

Här kan man se många fina inredningsdetaljer och möbler, så här skriver de själv

”NK Inredning erbjuder utvalda varumärken, designers och inredningsdetaljer för kunder som söker något extra till hemmet, till arbetsplatsen eller för att ge bort som gåva. Nya, större NK Inredning har välkända möbelklassiker sida vid sida med den senaste designen från varumärken som Piet Hein Eek, Moroso och helt egna konceptavdelningar av Missoni Home och Society”

Det är snart läge för en trendkoll igen, besöka någon storstad. På önskelistan ligger självklart NY högst upp men även London, Paris och Köpenhamn är spännande – vi får se var nästa resa bär.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments