klämmor I like

             
Bilder: Qreate by Maliin Stoor

Som ni såg i mitt tidigare inlägg om den nya väggen så gillar jag klämmor…

Jag har använt dem förr och gör det gärna både i mässuppdrag, skyltfönster och presentationer. På senaste Formexmässan fanns denna coola hylla i montern med produkter från Rosenthal. Själv hyllan är gjord av IKEAs box Pränt som fästs ihop av klämmor, vissa är coolt målade inuti. Här kan du se hur IKEA  fixar det enkelt!

Frida på Trendenser har också skrivit om denna hylla – så vi är fler som diggar denna innovativa idé – det enkla ÄR oftast det bästa!

 Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments

  • Susanne

    I min dotters rum så har jag använt mig av lådorna pränt, som jag har tapetsterat invändigt, snyggt o förvara teservisen i bla.