hemma hörna

I vårt Pusselbo finns inget ”hemma-kontor” utan vi har en smart liten hörna där vi (läs Matts) sköter det mesta vad det gäller papper-pengar-telefonsamtal mm.

Nu när jag fått mig mitt Qreate loft så är kontors-hörnan ännu mer Matts. Där fixar han det mesta och det är ett väl utnyttjat utrymme som passar oss utmärkt.

Tjejerna sitter där ibland ocskå och spelar spel. Bänken som min pappa gjort efter beställning och ritning av mig är toppen, båda brudarna får plats bredvid varandra, så inget tjafs om det i allafall.

 

 

 

Bilden är tagen av Magdalena Björnsdotter som var här tillsammans med Helena Blom och gjorde ett reprotage om Pusselbo, får se vilken tidning som nappar på reportaget.

Återkommer angående detta…

.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 comments

 • Johanna

  Smart lösning.
  Hur är erat golv att underhålla? Vi har valt flytspackel, som slipades med diamantslip, mkt slit att få till men resultatet blev kanon. Dock lite känsligt, för vatten och annat som spills.
  Mvh Johanna

  • Maliin

   Betonggolv I LOVE!!
   Blir samma i Villa Stoor!!!!!
   Funkar alldeles strålande, vi/jag har oljat in golvet så det har en sidenmatt lyster som är mycket lätt att hålla ren, det man får va lite noga med är att torka upp ”sura” saker såsom frukt, vin och så för det tar sig igeonom och in i golvet och därmed omöjligt att få bort. Annars helt strålande, varmt, mjukt och såååå snyggt.

   Stay tuned!!

   Maliin